> Βιοτεχνολογία – Μοριακή και Μικροβιολογική Ανάλυση Προϊόντων και Τροφίμων
Όνομα Φοιτητή
Τίτλος Εργασίας
Επιβλέπων Καθηγητής
Βάγια Ιουστίνη-Ελένη
Γενετικές αναλύσεις και συσχέτιση με χαρακτήρες ανάπτυξης σε εκτρεφόμενα είδη ιχθύων
Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος
Καφταντζή Μαρία Αικατερίνη
Μοριακός χαρακτηρισμός μεταλλαγμάτων του γονιδίου GCN5 σε φυτά του είδους Brassica rapa
Βλαχονάσιος Κωνσταντίνος
Κούπα Κωνσταντίνα
Απομόνωση και ποσοτικός προσδιορισμός λιπαρών οξέων βραχείας αλυσίδας σε καλλιέργειες επιλεγμένων στελεχών προβιοτικών βακτηρίων με HPLC-DAD
Τουράκη Μαρία
Σανδραβέλης Ραφαήλ-Πολύδωρος
Ανάπτυξη τροφίμων βελτιωμένης διατροφικής αξίας με προσθήκη συστατικών προερχόμενων απο έντομα που τρέφονται με ειδικά σιτηρέσια
Τουράκη Μαρία
Σιμώνη Μαρία
Φαινοτυπικός και μοριακός χαρακτηρισμός στελεχών E.Coli που παράγουν β-λακτάμασες απομονωμένων απο υδάτινο οικοσύστημα της Βορείου Ελλάδας
Γιάγκου Μηνάς
Χαϊτίδου Ευτέρπη
Διερεύνηση της παρουσίας τροφιμογενών παθογόνων βακτηρίων και δεικτών υγιεινής σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης και στην εξωτερική επιφάνεια της συσκευασίας τους
Κοτταρίδη Χριστίνα-Λάζου Θωμαή