ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΜΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
1.Βιομηχανική Αξιοποίηση-Διαχείριση Προϊόντων Βιοτεχνολογίας
1.Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
2.Μικροβιακή Βιοτεχνολογία-Βιοπαραγωγή
1.Βιοστατιστική
2.Βιοπληροφορική
1.Εργαστηριακές Τεχνικές και Βιολογικές Εφαρμογές
1.Μεταβιβάσιμες Δεξιότητες
1.Μικροβιακή Βιοτεχνολογία – Βιοπαραγωγή
1.Σύγχρονα Θέματα στις Βιοεπιστήμες
2.Μοριακή Χημική και Μικροβιολογική Ανάλυση για την Ασφάλεια των Τροφίμων και των Ζωοτροφών
3.Νομοθετικό και Κανονιστικό Πλαίσιο – Ιχνηλασιμότητα Τροφίμων και Ζωοτροφών
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Ομότιμη Καθηγήτρια kokkini@bio.auth.gr
Αναπλ. Καθηγητής
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Καθηγητής Φαρμακολογίας και Συστημικής Φυσιολογίας, College of Medicine, University of Cincinnati USA.
k.drosatos@uc.edu
School of Life Sciences, The University of Warwick, Coventry, UK
v.ntoukakis@warwick.ac.uk
Κτηνίατρος-Επιδημιολόγος, Sciensano (Βρυξέλλες)
Maria-Eleni.Filippitzi@sciensano.be